Ziyaretlerin vazgeçilmezi: Hediyelik çikolata

Ziyaretlerin vazgeçilmezi: Hediyelik çikolata

Güzel ülkemizin örf ve adetleri saymakla bitmez. Özel günlerde ziyaretler yapmak ülkemizin önemsediği aktivitelerin başında geliyor. Ziyaretlere giderken hediye götürmek ise herkes tarafından kabul edilmiş yazılı olmayan bir kural halini a

Ziyarete giderken ne götürüleceği ise kararsız kalınan en büyük düşüncelerden birisi haline  geliyor.

Geçmişten gelen bir atasözümüz olan, aynı zamanda bilim dünyası tarafından da tatlı yiyenlerin uyum içinde olduğu soğrulaması ile  “tatlı yiyelim, tatlı konuşalım” sözünden yola çıkarak ilk akla gelen hediyelik çikolata oluyor. Bir çok marka ve ürünün yer aldığı seçenekler arasında ise kalite, lezzet, paketleme ve sunum çikolata seçiminde  en önemli kriterler başında yer alıyor.

Alyan Gıda, birbirinden farklı ve özel ambalaj seçenekleri ile hazırladığı hediyelik çikolata ürünleri ile aradığımız kriterlere göre hediyemizin seçiminde bize farklı seçenekler sunuyor. Hediyelik çikolata seçiminde de tercih edilenlerin ön sıralarında yer alıyor. 45 Bin metrekarelik üretim alanına sahip olan Alyan Gıda, hızlı tüketim sektörünün ihtiyaçlarına yönelik birden fazla marka ve geniş ürün seçeneği ile hizmetlerini sürdürüyor.

Ziyarete gideceğimiz durumlardaki arayışımız kadar, evimize gelen misafirleri ağırlamaya da yüksek önem göstererek ikram düşüncesine giriyoruz. İkram için en uygun seçenek olan ve Alyan Gıda tarafından üretilen volume markası ile ürettiği bir ürün çikolata soslu sade kek. Özenle hazırlanmış, ülkemizin ve dünyanın her noktasında kolay ulaşma imkanıyla ziyarete gelen misafirlere ev yapımı tadında, ağızda kolayca dağılan çikolata soslu sade kek ikram edilmek üzere tercih ediliyor.

Volume markası adı altında unlu mamül kategorisinde, çikolatalı sade kek dışında 16 farklı lezzette kek seçeneği sunuyor.

Alyan Gıda, en yüksek teknolojileri modern üretim tesisinde barındırıyor. Üretim ve dağıtım ağını her geçen gün genişleterek, profesyonel ve konusunda uzman personeli ile  ürünlerini dünyanın her noktasına ulaştırmaktadır.



  • Pazartesi 26.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Salı 25.5 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 28.5 ° / 13.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu