Zem raf sistemleri

Zem raf sistemleri

Günümüzde insanın temas ettiği tüm işlerde ve tüm firmalarda öncelikli önlem planı kapsamına alınan iş güvenliği ve işçi sağlığı açısından raf sistemleri oldukça büyük önem taşımaktadır.


Kolay alınabilir raf sistemleri tüm işletmeler için alanın verimli kullanılması bakımından da verimli çözüm sağlamaktadır. İhtiyaç olan malzemeye kolay ulaşılabilmesi ve en önemlisi gelişi güzel istiflenen malzemelerin devrilerek iş güvenliği bakımından açık nokta oluşması riskine karşılık depolama ve raf sistemleri tüm sektörlerdeki işletmeler için büyük bir kazanç haline gelmiştir.


Depolama raf sistemleri alanında 40 yıllık tecrübe, deneyimli personel, işinde uzman ve kalifiyeli ekibi ile sektörün öne çıkanlarından olan Zem Raf Sistemleri, yenilikçi ve maksimum müşteri memnuniyeti odaklı, müşterilerinin ihtiyaçlarına anında yanıt verebilmeyi ve sürdürülebilir çözüm üretmeyi görev edinmiştir.


Sıfır depo raf sistemlerinin yanı sıra ikinci el raf sistemleri alanında da hizmet sunan Zem Raf Sistemleri, dünya genelinde bilinen ve güvenilir firma olmayı hedefleri arasına almıştır. Türkiye’nin sanayi merkezlerinden olan Gebze sanayisinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Satış öncesi ve satış sonrasında müşterilerine en üstün şekilde destek sağlamayı ilke edinmiş, bu doğrultuda sadece satış öncesi ve satış esnasında değil, satış sonrasında da müşterilerinin yanında durmaya ve memnun etmeye kararlılıkla devam etmektedir.

 

Yerli ve yabancı, sağlıktan, ev tekstiline, gıda sektöründen, otomotiv sektörü gibi birçok sektörde faaliyet gösteren firmalara çözüm ortağı olan Zem Raf Sistemleri A.Ş, müşterilerinin ihtiyacına yönelik sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile sektörde lider firmalar arasına girmiştir.


Tüm sektörlerde yoğun olarak kullanılan çelik raf sistemleri ile işletme alanlarını verimli kullanılması adına yapılan çalışmalar ve iş güvenliği için alınan önlemlere karşı duyarlılıkla montaj ve demontaj ve bakım faaliyetlerini de sürdürmektedir.


Depolama esnasında istif araçlarının oluşturduğu hasarlar, uygun kullanılmayan taşıma araçları, depolama alanında manevra kabiliyetini azaltacak kadar dar koridorlar gibi etkenler raf hasarlarına yol açmaktadır. Bu gibi durumlarda depo ekibi ilgili hasarı tespit ederek Zem Raf Sistemleri’nin uzman bakım ekip desteğine başvurarak en hızlı şekilde hizmet alabilirler.