YDS nedir?

YDS nedir?

YDS Sınavı, her sene ÖSYM tarafından düzenlenen merkezi bir yabancı dil sınavıdır. Sınav tek oturumda yapılmakta ve adaylara yabancı dil bilgisini ölçen sorular sorulmaktadır. YDS sınavından alınan puanlar birçok başvuruda geçerli olsa da sınava katılan adaylar çoğunlukla araştırma görevlisi seçme ve atama işlemleri için YDS sınavına başvurmaktadır.

YDS sınavına çoğunlukla;
Doçent, doktora ve sanatta yeterlilik adayları,
Yüksek lisans programlarına girecek lisans mezunları,
Bir kurumda çalışmakta olup dil tazminatı ya da yurt dışı görev nedeniyle yabancı dil bilgisi düzeyini belirlemek isteyenler,
İngilizce Kursu Dil Bilgisini test etmek isteyenler girmektedir.

NEDEN AKADEMİK BATI DİLLERİ’ NDE YDS EĞİTİMİ?

34 yılı aşkın eğitim tecrübesiyle ve değişen sınav sistemlerini takip eden eğitim kadrosu ile Akademik Batı Dilleri YDS Kursu eğitimlerini Bursa, İzmir, Manisa ve Ankara merkezlerimizdeki Türkiye'nin önde gelen alanında uzman öğretmenleri ile Türkiye'nin en kapsamlı online dil platformu İngilizce UZEM ile kontrolün sizde olduğu video modüllleri kapsamında ve yüz yüze (sınıf içi eğitimi) olmak üzere zengin programda vermektedir.

Aynı zamanda Akademik Batı Dilleri YDS KURSU programında verilen konu anlatımlı güncel içeriğe sahip olan setlerimiz ile konu anlatımı, soru bankası, Türkiye geneli deneme sınavlarımız ile YDS maratonunda hazır hale gelirsiniz.Uzman YDS eğitmenlerimiz sizlere pratik soru çözüm teknikleri ve okuma parçalarındaki ana konu ve kelime sorularındaki isapetli sunumlarıyla ayrıcalıklı olduğunuzu hissettirir. Kurumumuzda YDS kursu eğitimi güncel sınav sistemini yakından takip eden, her sınav sürecinde YDS sınavına giren ve score elde eden uzman eğitmenler tarafından dil bilgisi, kelime bilgisi, soru çözüm teknikleri ve uygulamaları gibi başlıklar altında verilmektedir.



Anahtar Kelimeler: YDS nedir?
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli