Uludağ festivali

Uludağ festivali

Whitefest her yıl üniversitelerin ara dönemlerinde 3 periyot halinde kış turizminin tercih edilen mekanlarından Uludağ’da gerçekleşiyor. Sıradan festivallere göre öğrencilerin isteklerini ön planda Whitefest tüm planlamalarında en öneml

Kayak turizminin gözde mekanı, yerli ve yabancı turistlerin kış döneminde vazgeçilmez adresi olan  Uludağ’da sezon boyunca farklı etkinlikler düzenleniyor ve bu etkinliklerin en büyük Uludağ Festivali ve aynı zamanda Türkiye’nin en büyük gençlik  festivali olan Whitefest ünlü sanatçı ve Dj performansları ile 24 şehirden gelen ziyaretçilere doyasıya eğlence imkanı sunuyor.


17 yıldır aralıksız yoğun katılımla devam etmekte olan Whitefest 2020 yılında da birbirinden ünlü sanatçı ve Dj performansları ile kapılarını ziyaretçilerine açacak.


Uludağ festivali 2020 yılında 13.000 müzik severi bir araya toplayarak 120 saat boyunca sınırsız eğlence imkanı sunacak. 90 üniversitenin öğrencilerinin bir arada olup yeni arkadaşlıkların da kurulduğu festivalde kışın en sıcak ortamı olan Whitefest’te 5 farklı sahnede 60 dev etkinlik düzenlenerek dev bir organizasyona imza atılması hedefleniyor.


Whitefest fiyatları açısından da ziyaretçileri için her bütçeye uygun ve konforlu 10 otelde konaklama imkanı sunuyor. Odalar 2 kişilik ve 6 kişilik olmak üzere 4 gece 5 gün sürecek olan festivalde katılımcılar için anlaşmalı fiyatlar sağlanabiliyor.


Uludağ’a ulaşımda bir çok ilden katılımcılar için yapılan otobüs organizasyonları kullanılabileceği gibi katılımcılar kendi imkanları ile gelerek festival öncesinde Bursa’nın tarihi yapılarını gezebilir ve ardından Uludağ oteller bölgesine teleferik ile ulaşım sağlayabileceği gibi, kendi özel araçları ile de katılım sağlayabilirler.


Uludağ’ın zirvesinde yaşanan bu festival deneyimi ise katılımcıların belki de hayatları boyunca unutamayacakları anılar biriktirebilecekleri, şimdiye kadar hiç eğlenemedikleri kadar eğlenceye doyacakları, keyif alacakları ve yeni arkadaşlık ve dostlukların başlayacağı sıcak bir ortam için Whitefest 2020 yılına da damgasını vuracak.


Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi için organizasyonun web sitesi olan incelenebilir,  +90 (532) 113 09 78 numaralı telefonu arayabilir ya da info@uludagfestivali.com e-posta adresine yazabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Uludağ festivali
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli