Türkiye’nin En İyi ve En Performanslı Radyatör Temizleme Makinası

Türkiye’nin En İyi ve En Performanslı Radyatör Temizleme Makinası

Kombi bakımı hem güvenlik hem enerji tasarruf hem de ısı verimliliğinin artırılması için önemlidir. Kış aylarında evlerin ısındırılması için kullanılan kombilerin her yıl periyodik olarak bakımlarının yapılması gerekiyor.

Bakımı yapılmayan kombiler kısa sürede arıza yapabilecek ve çalışma performansı düşecektir. Sadece kombi bakımının yapılması yeterli gelmez. Bununla birlikte tüm tesisatın ve radyatörlerin de temizlenmesi gerekiyor.

Tesisat Bakımı

Binalarda kurulu bulunan ısı sistemleri tesisatlarının temizlenmesi günümüzde, radyatör temizleme makinası ile daha kolay ve detaylı yapılabilmektedir. Ülkemizde Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri firması, farklı modellerdeki tesisat temizleme makine çeşitlerini online sitesi üzerinden satmaktadır. Makineli temizleme ile tesisatta bulunan tüm petek ve borular temizlenebilmektedir.

Temizliğinin Önemi

Isı sistemleri tesisatları içerisinde sıcak su dolaşımı sağlanarak, etrafa ısı yayması sağlanır. Boru ya da peteklerde meydana gelebilecek tıkanıklıklar, sıcak su turunu engelleyecek ve ısı vermesi gerçekleşmeyecektir. Isı kalitesini artırabilmek ve daha az enerji ile daha fazla ısı elde edebilmek için kombi, tesisat ve peteklerin temizliği önem kazanmaktadır. Bu temizlikler kampa firmasının temizleme makineleri ile yapılabilmektedir.

Temizleme Makineleri Kullanım Alanları

Kombi ve radyatör temizleme işlemleri için ihtiyaç duyulan teknolojik temizleme makineleri satışını yapan Kampa.com.tr online sitesinde yer alan tesisat, petek ve radyatör temizleme makinası gibi ürünlerinin dışında da birçok temizleme kimyasalı, hırdavat gibi ürün gruplarıyla da online satışını sürdürmektedir.

Temizleme makinelerinin kullanım alanları şunlardır;

  • Kombi ve her marka yoğuşmalı kazanlarda
  • Panel, alüminyum ve dökme radyatörlerde
  • Plastik ve demir borularda
  • Oto radyatör temizliğinde
  • Yerden ısıtma sistemleri
  • Kapalı sistem tesisatlar da

Makineler giriş ve çıkış boru bağlantıları ile tesisat ya da cihaza bağlanır ve basınç ayarı yapılarak kullanılır.

Temizleme Makinesi Özellikleri

Kampa.com.tr online sitesinde yer alan tesisat, petek ve radyatör temizleme makinası ürün gruplarının birbirinden üstün özellikleri bulunmaktadır. Makineler ortalama 4 bar basınç değerine sahiptir. Makineler uzun süre sorunsuz olarak kullanılabilmekte ve pompa sistemlerinde her hangi bir sorun yaşanmamaktadır. Üst kapak sistemi sayesinde kimyasal doldurma daha kolaydır ve kullanım esnasında kirlilik durumu kontrol edilebilmektedir. Yerli üretim olduğu için firma tarafından yedek parça temini kolaydır. Kampa firması tarafından bu ürünleri 2 yıl garantili olarak satılmaktadır.

Daha detaylı bilgi için : www.kampa.com.tr web adresini ziyaret ediniz!



  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli