Türkiye'nin en iyi dil okulunda yabancı dil fırsatları

Türkiye

1984 Yılında hizmete açılan ve gün geçtikçe  büyüyerek dil okulları sınıfında lider firmalar arasına girmeyi başarmış olan Akademik Batı Dilleri İzmir, Denizli ve Bursa illeri başta olmak üzere birçok kampüsü ile kariyer ve eğitim için dil öğrenmek isteyen öğrencilerin ilk tercihi olan okullardan bir tanesi olduğunu belirtmek isteriz.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Türkiye'de başarılı dil eğitim kurumları listesinde zirveye doğru emin adımlarla yürüyen Akademik Batı Dilleri eğitim kurumu, kaliteli eğitim ilkesiyle öğrencilerine her türlü olanağı sunmak ve en iyi şartlar altında eğitim görmelerini sağlamak için durmaksızın büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

İstekler doğrultusunda özel olarak VIP sınıflar veya birebir öğretmenler ile ders işleyebilmeniz mümkün. Bunun yanı sıra tüm sorularınızın, takıldığınız alanların alanında uzman eğitmenleri tarafından yanıtlanacağına ve kusursuz bir eğitim alacağınıza emin olabilirsiniz. Temel İngilizce seviyesinden Profesyonel seviyeye kadar akıcı bir İngilizce öğreneceğinizden ve kariyeriniz için başvurduğunuz sınavlardan yüksek derecede puan alabileceğinize emin olabilirsiniz.

Online Ders Alabilme İmkanı

Akademik Batı Dilleri eğitim kurumlarında verilen derslerin yanı sıra bir de internet üzerinden online dersler verebilen Akademik, Türkiye'nin dört bir yanından bütün öğrencilere İngilizce öğrenme olanağını sağlamaktadır. Akademik’den eğitim alabilmeniz için Bursa İngilizce Kursu kampüsüne gitmenize gerek bulunmamakta. Dilersenizonline ders alabilme imkanınız bulunduğu için, şehrinizde Akademik’e ait bir kampüs bulunmasa dahi online olarak eğitim alabilmeniz mümkün.

Uzman Eğitimcilerden Oluşan Kadro

Akademik Amerikan Batı Dilleri Okulu, bünyesinde bulundurduğu profesyonel eğitimciler, yabancı öğretmenler ve yurt dışında yüksek lisans yapmış kaliteli eğitimcileri ile öğrencilerine üst düzeyde eğitim hizmeti vermektedir. Bu kaliteli eğitimler sayesinde YKS, YDS ve YÖKDİL gibi sınavlara da ayrıca Akademik aracılığı ile hazırlanabilirsiniz. Daha önce elde ettikleri başarılı puan ve sınav sonuçlarınıda Akademik’in web adresini ziyaret ederek öğrenebilmeniz mümkün.

Manisa, İzmir, Denizli ve Bursa İngilizce Kursu alanında başarılı kampüsleri, eğitmenleri ve kaliteli eğitim ilkesi ile her geçen gün onlarca öğrenciye başarı vadeden Akademik Batı Dilleri ile iletişime geçmek için 0850 305 05 16 numarasını tuşlayabilirsiniz.

Speaking Kulüpleri ile Her Seviyeye Uygun Konuşma İmkanı

Başarılı eğitimciler ile her seviyeye uygun Speaking derslerine katılabilmeniz de mümkün. Speaking kulüpleri, eğitiminizi konuşma pratikleri ile desteklemeniz için oldukça önemli. Hem telaffuz açısından oldukça bilgi sahibi olabiliyorsunuz hem de öğrenmiş olduğunuz kelimeleri tekrar ederek ezber yapabiliyorsunuz.  İyi bir dil eğitimi, iyi bir sınav sonucu veya iyi bir kariyer için tercih etmeniz gereken ilk eğitim kurumlarından birisi de şüphesiz Akademik Batı Dilleri’dir.

Daha detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www.akademik.com.tr



  • Pazartesi 26.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Salı 25.5 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 28.5 ° / 13.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu