Tarım ve hayvancılıkta elektronik dönem

Tarım ve hayvancılıkta elektronik dönem

Site, tarım ve hayvancılık sektörünü internet üzerinden birleştirerek kaliteli ve müşteri odaklı bir hizmet vermektedir. Aynı zamanda tarımda kullanılan maddeler, ilaçlar, ürünler, tarım hayvanları gibi her türlü konuda fikir ya da de

Site İmkanları

Site, alıcı ve satıcıyı aynı ortamda buluşturuyor. Bu durum da herhangi bir memnuniyetsizliğin oluşmasını engellemiş oluyor. Örneğin ürününü satmak isteyen bir çiftçi bu platformda ürünü ile ilgilenen alıcılara rahatlıkla ulaşıp fiyat bilgisi verebiliyor. Ücretsiz tarım çiftçi ilan sitesi olarak alanında bir numara olan sitede tarım ve hayvancılık konusunda aradığınız ne varsa bulabiliyorsunuz. Sitede aynı zamanda hayvan ilanları, tohum ilanları, sığır büyükbaş hayvan olarak tüm merak edilenler gibi konuları da bulabilmeniz mümkündür. Ehallmall.com olarak hem alıcının hem de satıcının menfaatlerini aynı zamanda gözeten site çok sayıda kişinin imdadına yetişiyor.

Sitede İlan Nasıl Verilir?

Bunun için öncelikle üye olmanız gerekiyor. Bir takım bilgileri doldurduktan sonra siteye giriş yap bölümünden giriş yapabilirsiniz. Burada ilan ver seçeneğini tıkladığınızda ücretsiz ilan vermeniz mümkündür. Büyükbaş ve küçükbaş hayvan alış satış ile ilgili de birçok ilanı görebileceğiniz site size her konuda işinize yarayacak fikirler sunuyor. Tarım ile uğraşıyorsunuz ekim zamanı ve tohumlar ile ilgilide detaylı bilgi alabiliyorsunuz. Tarım ya da hayvancılık alanında yeni bir deneyim yaşamak istiyorsanız site bu anlamda da size yardımcı oluyor.



  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli