Selülit tedavisi ile kötü görünmeye son

Selülit tedavisi ile kötü görünmeye son

Selülit özellikle kadınların mustarip oldukları önemli bir problemidir. Dış görünüşü doğrudan etkileyen selülit bilhassa arka bacakta ve belin yanında kendisini görmektedir. Tabii ki son yıllarda geliştirilen teknikler ile birkaç seans

Selülit Tedavisi İle Kötü Görünmeye Son

Selülit özellikle kadınların mustarip oldukları önemli bir problemidir. Dış görünüşü doğrudan etkileyen selülit bilhassa arka bacakta ve belin yanında kendisini görmektedir. Tabii ki son yıllarda geliştirilen teknikler ile birkaç seansta selülitin kötü görünümünden kurtulmak mümkün hale gelmiştir. Ülkemizde de başarıyla uygulanan yöntemler sayesinde selülitli dokunun ortadan kaldırılması ve cildin eski görünümüne kavuşması olasıdır. Dolayısıyla selülit tedavisi Ankara gibi birçok ilde yapılmakta ve etkili sonuç vermektedir.

Selülit tedavisi hem ameliyatlı hem de ameliyatsız olarak yapılmaktadır. Bu problemden bir anda kurtulmak isteyen kişilerin daha çok ameliyatlı yöntemi tercih ettikleri bilinmektedir. Ancak birkaç seansta vücudundaki selülitlerden kurtulmak isteyenlerin ameliyatsız metotlara yönelmeleri doğru olacaktır. Tabii ki bu uygulamayı yapacak olan uzman doktorun son kararı vereceğini de söylemek mümkündür.

Selülit Tedavisi Nasıl Yapılmaktadır

Ameliyatlı selülit tedavisi cerrahi bir işlem olmakla birlikte birkaç saat sürmektedir. Cildin altındaki yağ dokusunun alınması ve ciltte oluşan çukurların giderilmesi bu ameliyat sayesinde yapılmaktadır. Ancak ameliyatsız selülit tedavisi ise belirli masaj aletleri, kremler ve özel cihazlarla gerçekleştirilmektedir. Bu cihazların temel amacı oradaki dengesizliği cildin üstünden gidermek ve cildi kendi görünümüne kavuşturmaktır.

Selülit tedavisi hem hastanın talepleri hem de doktorun önerileri ile şekillenmektedir. Dolayısıyla tedavi metodu ile alakalı en sağlıklı bilgiyi dermatologlar vermektedir. Yine de selülit tedavisi Ankara ile alakalı https://www.drbuketyildirim.com adresinden ön bilgi almak sizlere avantaj sağlayacaktır.

Selülit Tedavisi Yöntemleri Nelerdir

Selülit tedavisi daha çok ameliyatsız olarak tercih edilmektedir. Kişiye göre hazırlanan kremler ve özel ilaçlar ile tedavi büyük bir başarı oranıyla yapılmaktadır. Tabii ki selülitlerin belirli dereceleri olmakla birlikte en zorlu selülitlerin tedavisi biraz daha uzun sürebilmektedir. Aynı zamanda cihazlar da kişiye özel belirlenmekte ve cildin eski haline kavuşması amaçlanmaktadır. Bunun yanı sıra yine lazer metotları ve iğne ile akupunktur da selülit tedavisinde değerlendirilen teknikler arasındadır.

Selülit tedavisi Ankara için uzman hekimlerin görüşlerinden yararlanmak isabetli olmakla birlikte uygulanacak teknik ve metot kişiden kişiye göre değişmektedir. Ayrıca seans sayısı da yine selülitin boyu ve derecesine bağlı farklılık arz etmektedir.

Selülit Tedavisi Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Selülit tedavisi sırasında dikkat edilmesi gereken ilk şey uzman hekimin önerilerine uymaktır. Yani o bölgeye uygulanacak krem ve ilaçların doğru biçimde sürülmesi gerekmektedir. Aynı zamanda tedaviden önce herhangi bir ek madde uygulanmamalı ve dermatologların önerilerinin dışına çıkılmamalıdır. Bunun dışında o bölgeden daha önce operasyon geçiren kişilerin en azından tüm yaralar iyileşene dek selülit tedavisi almamaları tavsiye edilmektedir.

Selülit Tedavisi Hangi Alanlara Uygulanmaktadır

Selülit en çok bacaklar ve basen bölgesinde yer almaktadır. Kalça ile arka bacağın bitiştiği yerde sıklıkla gözlenen selülitler başarıyla tedavi edilmektedir. Bunun yanı sıra üst kol ve karın bölgesinde de selülit görmek mümkündür. Bu da selülit tedavisi ile hızlı şekilde çözülmektedir. Aynı zamanda belin yan kısımları olan ve love handles olarak tanımlanan yerlerdeki selülit oluşumlarının da tedavi edildiğini söylemek mümkündür. Sonuç olarak doğru tekniklerle yapılacak tedavi, bu şikayetlerin 90’un üzerinde azalmasına yardımcı olmaktadır.

Selülit Tedavisinin Yan Etkileri Var mıdır?

Selülit tedavisi, doktorun onayıyla gerçekleşmektedir. Dolayısıyla cildi çok hassas olan bireyler haricinde sağlıklı şekilde uygulanabilmektedir. Bundan ötürü selülit tedavisinde herhangi bir yan etkinin varlığından söz etmek de doğru olmayacaktır. Yine de cihazın ve sürülen kremlerin gün içerisinde ufak kızarıklıklar yaptığını da ifade etmek gerekmektedir.

Selülit Tedavisi Fiyatlarında Belirleyici Olan Unsurlar

Selülit tedavisi uygulanacak bölge, selülitin derecesi ve seans sayısına göre fiyatlandırılmaktadır. Dolayısıyla fiyatlara dair kesin konuşmak mümkün değildir. Bu hizmeti veren uzman klinik ve hastanelerden fiyat almak, selülit sorunu ile yüzleşen kişiler açısından doğru olmaktadır. Haliyle kesin bir fiyatın söylenemeyeceğini ve farklı değişkenlerin bulunduğunu aktarabiliriz.

 

 



  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli