Raff Military Textile Yıllardır En Kaliteli Askeri Malzemeleri Üretiyor

Raff Military Textile Yıllardır En Kaliteli Askeri Malzemeleri Üretiyor

Askeri giyim son derece önemli ve ciddiyet isteyen bir sektördür. Üretilecek olan kıyafetlerin ordunun yapısına uygun ve her türlü hava koşullarına uyumlu olması şarttır.

Raff Military Textile, bunu en iyi bilen isimlerin başında geliyor. Tam 30 seneden beri piyasanın içinde olan şirket; bot, askeri malzeme, tören kıyafeti, spor giyim ve askeri üniforma üretiyor.

Kaliteli Askeri Üniformalar

Firma, askeri giyim alanında piyasanın en iyilerinden birisi hem dağ hem de çöl kamuflajları mevcut. Amerikan desenin yanı sıra orduların tercihine göre daha farklı desenler de söz konusu. Raff Military Textile, polyester ve pamuk malzeme kullanıyor. Bunun yanı sıra ürünlerde nano olarak bilinen üstük bir teknoloji söz konusu.

Asker üniforma, aynı zamanda anti bakteriyel. Her türlü hava ve iklim durumuna göre bir üretim var. Çok ağır olmadığı için hareket kabiliyetini kesinlikle kısıtlamıyor. Ayrıca her tip kamuflaj başarılı olarak dikilebiliyor. Gerek woodland gerek çöl gerekse mavi ve yeşil gibi alternatifler var.

Kaliteli ve Dayanıklı Askeri Spor Giyim Ürünleri

Asker spor giyim kategorisindeki tüm ürünler WWW.ASKERIGIYIM.COM/ tarafından kusursuz bir biçimde üretilebiliyor. Bunların arasında eşofman takımı var. Polyester bir malzeme kullanılmış. Fermuarlı olması büyük bir avantaj. Üstelik raşel kumaş söz konusu.

Şort takımında da aynı özen gösterilmiş. Bisiklet yaka bir tişört var. Kol bölümü ise reglan. Ayrıca burada da polyesterden yana bir tercih var.

Kaliteli Askeri Botlar

Askeri giyim şirketi, deri ya da nubuk malzeme kullanarak bot üretiyor. Kar için özel olarak tasarlanmış Asker bot ise yüzde yüz polyester. Ayakların her zaman hava alması sağlanıyor. Fermuarlı türleri var. Bağcıklılar da söz konusu. Desenler ise isteğe göre değişiyor.



  • Perşembe 19.9 ° / 8.2 ° false
  • Cuma 29 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.4 ° / 12.5 ° Güneşli