PAŞADER’de 30. yıl coşkusu

PAŞADER’de 30. yıl coşkusu

PAŞADER’de 30. yıl coşkusu

Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (PAŞADER) kuruluşunun 30. Yılında düzenlediği Futbol Turnuvası Finalleri Merinos Stadyumu’nda yapıldı. Büyük çekişme ve coşku içerisinde geçen müsabakalar sonunda 4 kategoride şampiyonluğa ulaşan ve dereceye giren takımlar kupalarını düzenlenen törenle aldı.

Törene AK Parti Bursa milletvekili Mustafa Esgin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fethi Yıldız, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa TSO Başkanı Tekin Uzkınay, NEV Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sahip Keçici, siyasi partilerin il ve ilçe temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Dört kategoride toplam 32 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvanın final ve üçüncülük maçları Merinos Stadyumu’nda oynandı.  Elde edilen gelirin Mustafakemalpaşalı ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerinin bursları için kullanılacak turnuvanın final programına ilgi yoğun oldu. Büyük çekişmeye sahne olan maçlar sonunda Gençler kategorisinde Alacaat, Masterler kategorisinde Sincansarnıç, Yıldızlar kategorisinde Uğurlupınar, Minikler kategorisinde ise İncealipınar şampiyonluğa ulaştı.

 

 

Elif Buse Doğan Sahne Aldı

Merinos Stadyumu’ndaki PAŞADER etkinlikleri Elif Buse Doğan Konseri ile son buldu. Son günlerin sevilen sanatçısı, şarkılarını ve türkülerini Mustafakemalpaşalılar için seslendirirken, konsere katılan vatandaşlar doyasıya eğlendi.

 



Anahtar Kelimeler: PAŞADER’ . coşkusu
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli