Nilüfer'de kahvaltı mekanı... Nilüfer'de kahvaltı nerede yapılır?

Nilüfer

Tarihi yüz yıllara dayanan ve Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış bir şehir olan Bursa gezilecek ve görülecek yerlerin yanında neredeyse günün her öğünü has lezzetler ile donatılmış bir şehir.

Akla ilk gelen İskender, kestane şekeri, pideli köftesi bir yana özellikle günün en keyifli ve en güzel öğünü olan kahvaltıya bakacak olursak Nilüfer’in doğru adres olduğunu söylemeliyiz.

Nilüfer’de kahvaltı mekanları ya da Nilüfer’de kahvaltı nerede yapılır sorusunun cevabı Nilüfer’de kahvaltı mekanları arasında ön plana Namlızade Şarküteri ve Kafe çıkıyor.

Gerek güler yüzlü çalışanları gerekse her zaman taze ve lezzetli ürünleri ile bu güzel şehirde güne güzel bir başlangıç için mutlaka uğranması gereken bir mekan.

Nilüfer’de kahvaltı mekanları arasında kendine has usul kahvaltısı olan Namlızade Usulü Kahvaltı ile ön plana çıkan Namlızade Şarküteri ve Kafe, kendi şarküteri reyonlarından en taze ürünleri müşterilerine sunmaktadır.

Nilüfer’de kahvaltı nerede yapılır sorusunun yanı sıra Namlızade Şarküteri ve Kafe’de zengin bir menü ile aklınızdaki her şeye bir alternatif bulunuyor.

Diyet Bozan Atıştırmalıklardan özellikle Namlızade Usulü Gerçek Tost ve Namlızade Usulü Burger denenmesi gereken lezzetlerin başında geliyor.

Bunların yanı sıra Salatalardan Makarnalara, Ana Yemeklerden tatlılara ve sıcak soğuk birçok çeşit içeceğe Namlızade Şarküteri ve Kafe’de ulaşabilirsiniz.

Taze olarak sunulan tüm şarküteri ürünlerini ayrıca özel bir reyonda satışa da sunan Namlızade, Özlüce Nilüfer’de kahvaltı mekanları arayanlar için doğru adres. Namlızade Şarküteri'nin facebook sayfası için tıklayın...

 

  • Perşembe 19.9 ° / 8.2 ° false
  • Cuma 29 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.4 ° / 12.5 ° Güneşli