Mesh Cephe Nedir? Neden Tercih Edilir?

Mesh Cephe Nedir? Neden Tercih Edilir?

Ağ örtü malzemesi olarak alüminyum veya paslanmaz plakadan yapılmıştır. Gözenek boyutları, plaka duvar kalınlığı ile doğru orantılıdır. İstenilen zaman ne kadar büyük olursa, plakadaki direnci artırmak için daha kalın kesit kullan?

Genellikle tercih edilenler, 6 cm genişliğinde ve 2,5 cm yüksekliğinde olan boşluklardır. Bu boşluk boşluğu için, tercih edilen duvar kalınlığı en az 2,5 mm olmalıdır. Ağ örgüler alüminyum bir çerçeveye yerleştirilebilir ve monte edilebilir veya arka yapı gözeneklerden birleştirilebilir.

 Genişletilmiş metal mesh cephe ürünler dış ortama dayanıklıdır ve cephe kaplaması için mükemmel bir malzemedir. Cephe kaplamalarında önemli bir dekoratif değerdir. Sınırsız sayıda cepheler yaratabilir ve kendi özgün stillerinizi yaratabilir ve böylece ayırt edebilirsiniz.

 Mesh Kaplama Sistemleri

 Genişletilmiş metal mesh cephe ürünler dış ortama dayanıklıdır ve cephe kaplaması için mükemmel bir malzemedir. Ayrıca cephe kaplamalarında da önemli bir dekoratif değeri temsil eder. Mimarlar, farklı renkteki ürünlerimiz ve sınırsız cephe tasarımlı tasarımlarımız kendi stillerini yaratabilir, orijinallerini yaratabilir ve bu nedenle ayırt edebilir.

 En dayanıklı ve estetik açıdan çekici cephe örgü hizmetleri profesyonel ölçeklerde yapılmaktadır. Bu tip kaplamanın en önemli özelliği, sadece dayanıklı değil, aynı zamanda çok dekoratif olmasıdır. Kullanılan malzemeler yüksek kalitededir ve mesh cephe kaplama hizmetleri farklı seçeneklere ayrılmıştır.

 Mesh cephe Kaplamalarında Kullanılan Temel Malzemeler

 1- Alüminyum: Alüminyum malzemeler elek cephelerinde tercih edilen ilk malzemelerdir, ucuz ve pratiktirler. Sağlam bir yapıya ek olarak, dekoratif bütünlük açısından müşteri memnuniyetini sağlar.

 2- Paslanmaz Çelik Levhalar: Krom ve nikel gibi son derece dayanıklı malzemelerden yapılmış paslanmaz çelik levhalar ağ cephe hizmetleri için bir başka seçenektir. Çevre ve iklim koşullarında mukavemeti artan bu malzemeler uzun süreli kullanım için de mesh cephe idealdir.

 Mesh Cephe Kaplamanın Faydaları

 1- Aydınlatma imkanı: bu kaplamaların çoğu tel örgü ve asma tavan kullanır. Asma tavanların pratik kullanımı sayesinde, her türlü aydınlatma hem pratik hem de ekonomik açıdan gerçekleştirilir.

 2. Uzun ömürlü: örgü cephe kaplamaları piyasadaki diğer cephe kaplamalarının iki katıdır. Hem yüksek kalite performansı hem de kullanılan malzemeler nedeniyle, bu kaplamalar ilk performansları ve görünümleri nedeniyle yıllarca büyük önem taşımaktadır.

 3- Şeffaf görüntü: Binalara daha naif ve estetik bir görünüm kazandıran şeffaf görüntü, sadece örgü cephe kaplamalarının sunduğu bir başka avantajdır. Açık yüzey her türlü aşınma ve küflenmeye karşı çok dayanıklıdır.

 4 - Dayanıklılık: Dayanıklılık ve estetik gerekliliklerin yanı sıra müşteri güvenliği gereksinimlerini karşılayan bir cephe kaplama türüdür. Bu kaplamaların tümü, düşmeye karşı koruma sağlayan özel koruyucu paneller kullanır.

 5- Güneşten korunma: Gözenekli mesh cephe kaplamalarında, hem ahşaptan hem de alüminyumdan yapılabilecek bir güneş koruma bölümü vardır. Bu bakımdan, oldukça işlevsel mesh cephe kaplamaları, doğal havalandırma seçeneklerini de içerir.



  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli