Lokmacı Ustası İstanbul

Lokmacı Ustası İstanbul

Hijyenik ortamlarda el değmeden üretilen ve halka dağıtılan lokma tatlısı, önemli günlerinizin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

Tarihte ilk olarak 1400'lü yıllarda ortaya çıkan lokma tatlısının Araplar tarafından yapıldığı düşünülmektedir. Daha sonra ise Osmanlı'da dahil olmak üzere pek çok coğrafyada etkisini gösteren ve kültürel öğeler arasına giren bu lezzet, her damak tadına hitap etmesiyle gönüllere taht kurmuştur. Gelenek ve göreneklerimiz arasında yerini alan, su, un, maya, şeker ve yağ beşlisinin bir araya gelmesi ile ortaya çıkan bu lezzet lokmacı ustaları tarafından dökülmekte ve genellikle hayır amacıyla dağıtılmaktadır. Her geçen gün daha popüler hale gelen bu ürün ile hayırlarınızı kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Lokma tatlısı geçmiş zamanlarda kadınlarımız tarafından yapılsa da günümüzde kadınların iş hayatına atılması ve yoğun iş hayatı sonrasında uzman firmalar aracılığı ile döktürülebilmektedir. İstanbul lokma döktürme için ise faydalanabileceğiniz en kurumsal firmalardan birisi hayirlokmasi.com.tr adresi ile sizlere hizmet vermektedir. Uygun fiyat, profesyonel ekip ve modern malzeme kalitesi ile hizmet veren bu firma, arzu ettiğiniz yer ve mekânda hayırlarınızı gerçekleştirmenize yardımcı olmaktadır.

 

Hijyenik ortamlarda el değmeden üretilen ve halka dağıtılan lokma tatlısı, önemli günlerinizin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Ölüm yıldönümü, sünnet, nişan veya düğün gibi pek çok organizasyonda döktürebileceğiniz lokma tatlısı, hafifliği ve eşsiz lezzeti ile en beğenilen tatlılar arasına girmeyi başarmıştır.

 

Mobil Lokmacı Hizmeti

 

2015 yılından bu yana İstanbul'da hizmet veren hayirlokmasi.com.tr, özel tasarım araçları ve son teknoloji ekipmanları ile hayırlarınızı gerçekleştirebilmek amacıyla hizmet vermektedir. Gerek şerbetli gerekse şerbetsiz olarak ülkemizde tüketilebilen bu tatlıyı, İzmir lokması ve Saray lokması çeşidi ile her yerde görebilirsiniz. Kolay bir şekilde hazırlanabilmesi ve hemen dağıtım imkânı bulunmasından dolayı tercih edilen bu lezzet, az şerbetli olması ile rahatlıkla tüketilebilmektedir.

 

İSO 22000:2005, ISO 9001:2008 ve ISO 10002:2004 belgelerine sahip olan hayirlokmasi.com.tr, 'İstanbul genelinde hizmet vermektedir. Genellikle kalabalık sokaklarda veya cami çıkışlarında lokmacı ustaları tarafından döktürülen lokma tatlısı, planladığınız saat ve kişi sayınıza uygun olarak döktürülebilmektedir. Mobil araçlar ile yer sorunu yaşamadan arzu ettiğiniz yerlere giriş sağlayabilen mobil lokmacı çevre dostu ve pratiktir.

 

Lokma siparişleri için 0(530) 060 80 60 numaralı telefon numarasından firma ile iletişim kurabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Lokmacı Ustası İstanbul
  • Cuma 29 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.4 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false