Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer epilasyon kol, bacak, yüz, koltuk altı, bikini bölgesi gibi birçok bölgeye uygulanabilir.

Üsküdar lazer epilasyon vücuttaki istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok edilmesi için uygulanan son teknolojik işlemlerdir. Vücudun belirli bölgelerinde meydana gelen tüylenmelerden kalıcı olarak kurtulmak için lazer epilasyon yöntemi uygulanır. Kısa süre içerisinde pratik olarak gerçekleştirilen lazer epilasyon, ağda gibi yöntemlere göre daha ağrısız ve zahmetsizdir.

 

Lazer epilasyon yöntemlerinde yalnızca kıl kökleri yok edilir. Cilt dokusuna veya çevreye zarar verilmez. Lazer ışığı bildiğimiz ışıktan farklı olarak ışığın tek bir dalga boyunda yayılmasını sağlar. Kıl köklerinde oluşturulan ısı, kıl kökünü tahrip ederek bir daha kıl çıkmasını engeller. Tüylenmeler tamamen bitene kadar bu işlemin, belirli aralıklarla tekrarlanması gerekir.

 

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

 

Ataşehir lazer epilasyon işlemleri için son teknolojik aletler kullanılarak işlemler gerçekleştirilir. Lazer epilasyon işlemlerinde, lazer ışınları ışık demeti şeklinde işlem uygulanacak bölgeye uygulanır. Vücudun tüm bölgelerine uygulanabilen lazer epilasyon yöntemlerinde, uygulanacak teknik ve yöntemler kişilerin cilt tipine ve kıl rengine göre değişiklik gösterir.

 

Uygulama öncesinde işlemi gerçekleştirecek uzman ile bir ön görüşme yapılarak uygulanacak teknikler ve yöntemler belirlenir. Lazer epilasyon öncesi işlem uygulanacak bölgenin, jilet yardımıyla temizlenmesi gerekir.

 

Ağda, jilet gibi tüyleri kökünden alan uygulamalardan kesinlikle kaçınılmalıdır. Lazer epilasyon öncesi, kişilerin herhangi bir ağrı ve acı hissetmemesi için bölgeye uyuşturucu jel veya krem uygulanır. Daha sonra uzman kişi, cilt rengine ve tüy tipine uygun başlıklar seçerek ışın atışları yaparak işleme başlar. Maltepe lazer epilasyon ve uygulanacak teknikler hakkında detaylı bilgi için işlemi gerçekleştirecek uzmanla bir ön görüşme yapılmalıdır.

 

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

 

Teknolojinin gelişmesiyle her yıl birbirinden farklı tekniklerin kullanılması hem sağlık açısından hem de görünüm açısından birçok farklı tekniğin kullanılmasını sağlamıştır. Son yıllarda birçok alanda kullanılan lazer epilasyon, doğru kişiler tarafından kullanıldığında zararsızdır. Lazer epilasyon; sağlık, estetik gibi birçok alanda rahatlıkla tercih edilmektedir. Özellikle vücutta istenmeyen tüylerin yok edilmesinde çok fazla tercih edilir. Lazer epilasyon kol, bacak, yüz, koltuk altı, bikini bölgesi gibi birçok bölgeye uygulanabilir.

 

Lazer Epilasyon Fiyatları

 

Lazer epilasyon fiyatları, işlemin gerçekleştirileceği kuruma ve kurumun bulunduğu ile göre farklılık gösterir. Ayrıca lazer epilasyon fiyatlarını, uygulanacak bölgenin alanı da etkiler. Lazer epilasyon işlemlerinin uzman ve profesyonel kişiler tarafından steril ortamlarda gerçekleştirilmesi çok önemlidir. Deneyimsiz kişiler tarafında yanlış yapılan işlemler sonrasında bazı sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Maltepe lazer epilasyon ile kısa süre içerisinde vücutta istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkündür.  Bu nedenle lazer epilasyon fiyatları ve işlemin gerçekleştirileceği kurum detaylı bir şekilde araştırılmalıdır.

 

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

 

Üsküdar lazer epilasyon olarak son teknolojik cihazlar kullanılarak uzman kişiler tarafından uygulamalar yapılır. Lazer epilasyon yönteminde kişilerin sahip olduğu kıl türüne ve cilt tipine uygun şekilde farklı yöntemlerle teknikler kullanılabilir. Lazer epilasyon çeşitleri şunlardır:

 

  • Buz Lazer Epilasyon: Özellikle son yıllarda birçok kişi tarafından tercih edilen ve her cilt tipine uygun bir yöntemdir. Buz lazer epilasyon yöntemi, diğer yöntemlere göre ağrısız ve acısız bir işlemdir.
  • Ruby Lazer: Genellikle kısa tüyler ve açık renkli cilt tiplerinde tercih edilen bir yöntemdir.
  • Diode Lazer: Bu yöntem, ince tüy yapısına sahip ve koyu renkli cilt tiplerine uygulanan bir yöntemdir. Cilde yakın mesafeden işlem yapıldığından, işlem öncesinde soğutucu jel uygulanır.
  • Aleksandrite Lazer: Daha çok geniş bölgelere uygulanan ve dokulara zarar vermeyen bir yöntemdir. Genellikle açık ten rengine sahip kişilere uygulanır.
  • Nd Yag Lazer Epilasyon: Bu yöntem koyu ve açık tenlilere uygulanabilen ancak diğer yöntemlere göre daha fazla acı hissettiren bir yöntemdir. Bu nedenle günümüzde çok fazla tercih edilmez.


  • Cuma 29 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.4 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false