Layher Türkiye

Layher Türkiye

İskele sektöründe Türkiye’nin lider firması konumunda olan Layher Türkiye, flanşlı iskele sistemleri ile firmaların sistem cephe iskele ihtiyaçlarında çözüm ortağı oluyor.

Sistem cephe iskele konseptine ihtiyaç duyulan her sektör ve alanda kaliteli ve geniş ürün çeşitliliği ile sektöründe liderliği elinde bulunduran Layher, 1945 yılında üretime başlayarak dünya genelinde 140’dan fazla servis noktası ile global ağını oluşturmuş, 2011 yılından itibaren ise Türkiye’de de faaliyetlerine başlamıştır.

Dış cephe ve yüksekte çalışma gerektiren alanlarda güvenlikli ve oldukça ergonomik bir kullanım oluşturan flanşlı iskele sistemi ile kurulum aşamasından işlemin tamamlanmasına kadar tüm işleri kolaylaştırıyor. Flanşlı iskele kelepçe kurulumunda kelepçe gerektirmediğinden dolayı pratikliği ile kısa sürede kurulum ve söküm yapılabildiğinden zamandan tasarruf sağlar.

Flanşlı iskele, hem bağlantı hem de iskele üzerinde çalışılması esnasında da oldukça yüksek güvenlikli iskele olarak kurulum esnasında kurulumu yapan kişinin düşeyde kendini güvenli bir noktaya bağlayamaması sorununun da önüne geçiyor. Flanş üzerindeki delikler yaklaşık 100 kg ağırlığındaki bir kişinin düşme sonucu iskele ekipmanı üstünde oluşturacağı ani baskı kuvvetine karşı güçlü bir yapıdadır.

Flanşlı iskele sistemi modüler parçalardan oluşması da sürekli aynı parçaların kullanılması olanağını sağlamakta olduğundan kurma-söküm işleminin hızlı yapılması imkanını sağladığından işletmelere ekonomi açısından katkı sağlıyor. Bir kişinin kolay bir şekilde kurma ve söküm işlemini yapabilmesine olanak sağladığından hem personel maliyeti, hem de güvenilir alan oluşturarak çalışma imkanı sağlayan flanşlı iskeleler ulaşılamaz ve riskli bölgelerde de rahat bir çalışma imkanı sunmaktadır.

Ön yapımlı bileşenlerden oluşan flanşlı iskeleler, Avrupa standartlarında EN-1280 ve EN-1281 norm standartlarına göre üretici onaylı bir kullanım kılavuzuna sahip. Layher ürettiği iskele sistemlerinde müşterilerine kolay anlaşılabilir, basit, teknik ve malzeme detaylarını da içeren çalışma talimatları ile birlikte hazırlanmış bir kullanım kılavuzu sunuyor.

Gelişen teknoloji ile birlikte Ar-ge çalışmalarına da aralıksız devam eden Layher, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ve en kaliteli ürünü üretmek, aynı zamanda da iş kazalarını önlemek için güvenlikli iskeleler üretmeye devam ediyor.



Anahtar Kelimeler: Layher Türkiye
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli