Kosk Yapı İle Evinizi Transparan Cephe İle Tanıştırın

Kosk Yapı İle Evinizi Transparan Cephe İle Tanıştırın

Transparan cephe mimariye estetik bir dokunuş kazandırır. Transparan cephe bir giydirme cephe sistemidir.

Bu cephe sistemi ile iç mekan açığa çıkarılır ve güneş ışığından yararlanılır. Çerçevesiz bir camlama prosedürüdür ve farklı tasarımlara ve malzemelere sahip taşıyıcı sistemler kullanılır. Siz de Kosk Yapı kalitesi ile transparan cephe giydirme yöntemini ofisinizde, iş yerinizde evinizin terasında ve birçok yerde yaptırabilir ve kullanabilirsiniz.

Transparan Giydirme Cephenin Özellikleri Nelerdir?

Transparan cephe sistemlerinin diğer giydirme cephe modellerinden farkı alt taşıyıcı sistemin alüminyum profillerden değil, onların yerine cam veya paslanmaz taşıma elemanlarından oluşmasıdır.

Transparan cephe isteminde camları taşıyan ana strüktür. Bu strükler paslanmaz veya çelik konstrüksiyondan yapılır.

Tercihe göre cam kolonlardan veya gergili çubuk sistemlerinden de yapılabilir. Transparan cephe sistemi paslanmaz rotiller aracılığıyla dört kenarından delinerek tutturulmuş olan lamine camları taşıyıcı çelik konstrüksiyona mekanik olarak bağlanır. transparan cephe yapıya estetik ve zengin bir görsellik, modern çizgilere sahip bir mimari anlayışı ve temperli tek cam veya lamine çift cam özelliği taşır.

Transparan Cephe Çeşitleri Nelerdir?

 Transparan cephe sistemleri çeşitleri;

 Cam kolonlu Transparan cephe

 Çelik gergili Transparan cephe

 Çelik konstrüksiyonlu Transparan cephe

 Hafif konstrüksiyonlu Transparan cephe

Çelik konstrüksiyonlu transparan cephe sistemlerinde taşıyıcılar çelik konstrüksiyonlardan oluşur. Hafif konstrüksiyonlu transparan cephe sistemleri ise hafif metal ürünler ve aksesuarlar kullanılarak inşa edilen cephe giydirme sistemleridir. Ahşap konstrüksiyonlu transparan cephe ise taşıyıcıları ahşap ürünler içeren ve mimarinin yapısına uygun olarak dizayn edilen cephe giydirme sistemleridir.

Transparan Cephenin Faydaları Nelerdir?

Yarı saydam cepheler binaları bazı hava durumu şartlarına göre daha korunaklı kılar. Bunun nedeni havanın ve suyun transparan giydirme cepheye nüfus edememesi ve transparan cephenin iyi bir yalıtım oluşturmasıdır. Transparan cephede kullanılan cephe kaplama malzemesi süper esneklik saplar ve dolu gibi hava koşullarına karşı daha dayanıklı olurlar. Dayanıklı yapısı ile uzun süreli kullanıma açıktır yani uzun ömürlüdür. Hava sıcaklıklarına bağlı olarak genişleyebilir veya daralabilirler. Bu özellik sayesinde yıpranmalara karşı da korunaklı bir ürün olduklarını kanıtlarlar. Üstelik her modelde eve uyum sağlayabilirler.



  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı