Kaş Kalkan kiralık villa

Kaş Kalkan kiralık villa

Aileniz ve sizin için hem güvenilir hem konforlu hem de muhteşem manzaralar ile Kaş'ın nadide beldesi Kalkan ile gözlerinizde ki kalkan kalkacak. Bu yazın tadını sonsuzluk havuzu ile taçlandırmak için doğru yerdesiniz.

Genel Bilgiler

2 kişiden 10 kişiye kadar konaklama kapasitemiz mevcuttur. Elektrik, su ve gaz giderleri için ayrıca ücret ödemezsiniz.Tatil villanız size temiz teslim edilir ve temizlik için ayrıca ücret talep edilmez.Tatil villanızın kişi kapasitesi kadar temiz çarşaf ve yastık kılıfları hazır olarak bulundurulur.

Havuz ve bahçe bakımlarımız her sabah erken saatlerde özel görevlilerimiz tarafından düzenli bir şekilde yapılır.

Kapalı havuzlu villalar, balayı villaları, evcil hayvan izinli villalar, havuz ısıtmalı, jakuzili, ekonomik, denize yakın, geniş aile gruplarına uygun, muhafazakar, lüks villa seçeneklerimiz ile geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz. Detaylı bilgi için www.tatilvillam.com web sitemizi ziyaret edebilir, rezervasyon işlemlerinizi anında başlatabilirsiniz.

Nasıl Kiralarım?

Kiralamak istediğiniz villayı ve tarih aralıklarını belirtip, gerekli ulaşım ve fatura bilgileri alındıktan sonra ön rezervasyon işleminiz gerçekleşmiş olur. Ön rezervasyon yapıldığı tarih itibari ile en geç 1 iş günü içerisinde toplam ücretin 35’lik kısmı kapora olacak şekilde Banka havalesi ile Şirket hesabımıza aktarılır. Kaş Kalkan Kiralık villa hizmetinde kiralama sonrası Kalan ücret ise villanın tesliminde sözleşme yapılıp ve villa kontrolleri sağlandıktan sonra villa tesliminde nakit olarak tahsil edilir.

Kapora alındıktan sonra en geç 24 saat içerisinde e-mail adresinize yazılı olarak rezervasyon onayınız gönderilir. Rezervasyon onayında toplam ücret, alınan kapora ve hangi tarih aralıklarında villanın adınıza rezerve edildiği işlem bilgileri belirtilmektedir.

Tatil villanızın ön rezervasyon aşamasında müşteri beyanına istinaden işlemler yapılır. Müşteri verdiği bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğunu kabul/taahhüt eder. Müşterinin vermiş olduğu eksik ya da yanlış bilgilerden kaynaklanacak herhangi bir sorundan firmamız sorumlu olmayacaktır.

Villa teslim edilirken teslim edilen demirbaşların sayımı yapılarak belirtilen miktarda depozit alınır. Aldığımız bu depozit çıkış tarihinizde villadaki demirbaş teslimi kiracı tarafından yapıldıktan sonra depozit geri ödemesi yapılır.Tatil Villası üzerinden kiralayacağınız Antalya Kaş Kiralık Villa seçeneklerinin giriş saatleri için aşağıdaki metni inceleyiniz.

Villa giriş saatleri: 15:00 (Öğleden sonra),

Çıkış saati: 10:00 (sabah).

Arada ki süre içerisinde gelecek misafirlerimiz için temizlik yapılmaktadır. Haftalık kiralama süremiz 7 gece 8 gündür.

Antalya Kalkan ve Kaş bölgelerinde muhafazakar, balayı ve normal tatil planları için en ekonomik ve en kaliteli kiralık villa seçeneklerini şimdi incele 20 indirim fırsatından faydalan!

www.tatilvillasi.com.tr



Anahtar Kelimeler: Kaş Kalkan kiralık villa
  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false