Karadeniz’de Nakliyat Hizmetleri Özge Nakliyat’tan

Karadeniz’de Nakliyat Hizmetleri Özge Nakliyat’tan

Karadeniz’de tercih edilen nakliyat şirketi olan Özge Nakliyat bu başarısını verdiği kaliteli hizmetler sayesinde sağlıyor.

Eşyaların güvenli bir şekilde yeni adreslerine götürülerek müşteri memnuniyetini amaçlayan firma bu sebeple teknolojik imkanları da kullanıyor.

Özge Nakliyat Hizmetleri

Kurulduğu ilk zamanlarda çevre illerde nakliyat hizmeti veren firma günümüzde şehirlerarası nakliyat hizmetleri de veriyor.

Özge nakliyatın taşımacılık alanında verdiği hizmetler şunlardır;

  • Evden eve nakliyat
  • Şehirlerarası taşımacılık
  • Ambalaj ve depolama
  • Ekspertiz
  • Ofis taşımacılığı
  • Asansörlü taşıma

 

Firma tüm bu alanlardaki hizmetlerini sigortalı bir şekilde gerçekleştiriyor. Böylece istenmeyen şekilde ortaya çıkan zararlara karşılık kişilere güvence sağlıyor. Ayrıca firma bu hizmetlerini nakliyat işlerinde deneyim sahibi olan elemanları aracılığıyla gerçekleştiriyor.

Evden Eve Nakliyat

Yıllardır Evden eve Trabzon nakliyat alanında hizmet veren firma sadece taşınma sırasında değil taşınma öncesinde de hizmet veriyor. Bunun için evden eve nakliyat talebi aldıklarında ekspertiz elemanlarıyla verilen adrese gidip taşınacak eşyaların belirlenmesini sağlıyorlar.

Eşya sahipleri ile yaptıkları sözleşme sonrasında da eşyaların durumuna göre araç ayarlaması yapıyorlar. Bunun dışında taşınacak eşyaların toparlanması içinde hizmet veriyorlar. Bayan personeller evlerde bulunan kıyafet ve kırılacak eşyaları toparlayıp ürünlere özel malzemelerle zarar görmeyecekleri şekilde paketliyorlar. Sonrasında da anlaşılan günde eşyaların taşınmasını sağlıyorlar.

Asansörlü Taşıma Hizmeti

Evdeki eşyaların toparlanıp taşıma işlemi için hazırlanmasından sonra firma elemanları eşyaları asansörlü taşıma sistemleri aracılığıyla taşıyorlar. Böylece binalar içinden eşya indirme derdini ortadan kaldırıyorlar. Bu da eşyaların indirme sırasında zarar görmesini engelliyor. Ayrıca eşyaların asansöre yüklenip indirilmesi fazla zaman almadığı içinde taşınma işlemini kısa sürede gerçekleştirmiş oluyorlar.

Ev Taşıma Sonrası Firma Hizmeti

Özge nakliyat firması evden eve nakliyat hizmetiyle eşyaların yeni adreslerine taşınmasını gerçekleştirdikten sonra mobilyalar ve beyaz eşyaların eve yerleştirilip monte edilmesini sağlıyor. Böylece evlerine yeni taşınan kişilerin işlerini kolaylaştırıyorlar.

Depolama Hizmeti

Özge Nakliyat firması yeni eve çakacak olan ve eski evini erken boşaltmak zorunda kalan kişiler için depolama hizmeti de veriyor. Trabzon evden eve nakliyat sürecinde böylelikle kişilerin eşyaları yeni ev bulana kadar firmanın güvenli depolarında bekletiliyor. Depolar kameralar ve güvenlik görevleri tarafından korunuyor. Ancak firma müşterilerini mağdur etmemek adına eşyalara sigorta yaparak herhangi bir zarar durumunda müşterinin kaybının giderilmesini sağlıyor. böylelikle kişilerin istediği süre boyunca eşyaları firmanın depolarında tutuluyor.

Daha detaylı bilgi için : https://ozgenakliyat.com/



  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli