Kapadokya'da büyüleyici tatil, şahane balayı...

Kapadokya

Kapadokya, yılın her döneminde tatil ve balayı tatili için oldukça yoğun ilgi gören bölgelerden biri. Her mevsim ayrı güzelliklere ev sahipliği yapan Kapadokya, 50 milyon yıl önce doğanın oluşturup, insan elinin dokunmasıyla eşsiz güze

Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini hem yer altında, hem gökyüzünde görebileceğiniz aktiviteler mevcut. Kapadokya’da yapılacak aktivitelerin başında balon turu geliyor. Yerden metrelerce yükseklikte, bir balon sepetinde gün doğumuyla birlikte havalanarak Kapadokya’nın güzelliklerini gökyüzünden görmek mümkün. Gün içinde yapılabilecek binicilik ile, at üzerinde eşsiz bir doğa gezintisi yapılabilir. Kültür ve arkeoloji turları ile  müzeler peri bacaları gezilebilir, Jeep- Safari ile heyecan verici macera turu yapmak mükün ve gün batımının büyüleyici güzelliğinde sizler için özel piknik imkanları sunuluyor.

Tarihin yaşadığı bölgede özüne bağlı kalınarak yapılan restorasyonlarla insanların tatillerinde konaklayabilecekleri Taşkonaklar, mağara odaları ve süit oda seçenekleri ile misafirlerine konfor ve huzuru birlikte sunuyor. Göz alıcı dekorasyonlarıyla tek odalı, aile ve teraslı süit oda seçenekleri ile misafirlerinin konfor içinde konaklayabilecekleri muhteşem güzellikteki  bahçeli küçük otel.

Uçhisar bölgesinde bulunan Taşkonaklar, binlerce yıl önce oluşturulan mağara odalarının her biri özenle dekor yapılmış, doğal yaşamın her detayını hissettirecek özelliklerle donatılmış huzur ve konforu bir arada sunuyor. Kapadokya’da tatil deneyiminizi eşsiz kılacak kapasitede jakuzili oda, deluxe oda, jakuzili royal süit, junior süit, Jakuzili deluxe teras oda, süit oda seçenekleri ile doğanın ve kültürün kapılarının aralanmasına fırsat sunuyor.

Konaklama kültüründe zincir otellerin klasikleşmiş odaları yerine yoğun ve kalabalıklığından kurtularak butik, küçük bahçeli, samimi ve sıcak bir butik otelde konaklamak farklı kültür ve deneyimleri tanımaya imkan sağlıyor. Taşkonaklar’da Kapadokya gezilerinizde aile ve arkadaşlarınızla tercih edebileceğiniz nezih, hijyenik ve konforlu bahçeli küçük otel.



  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 26.1 ° / 12.6 ° Güneşli