İzmir Karabağlarda geleceğin bilim insanlarndan Nasreddin Hoca ilgisi

İzmir Karabağlarda geleceğin bilim insanlarndan Nasreddin Hoca ilgisi

İzmirde Karabağlar Belediyesi Nasreddin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi, çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgisini görmeye devam ediyor.

İZMİR (İGFA) - Karabağlardaki Nasreddin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi, CHP İzmir İl Kadın Kollarının sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kiraz ve Beydağdan çocuklar ziyaret etti.

Aileleriyle birlikte keyifli saatler geçiren çocuklara, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da eşlik etti.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçarla il ve ilçe yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette çocuklar, Nasreddin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezindeki Uzay ve Havacılık Sergisini ziyaret etti, deney istasyonlarında bilimsel etkinliklere katılma olanağı buldu.

Farklı atölye çalışmalarında yer alan çocuklar Nasreddin Hoca Sahnesinde de yaratıcı drama etkinliğine katıldılar. Başkan Selvitopu, aileler, İl Kadın Kolları Başkanı Uçar ve yöneticiler, yaratıcı drama etkinliğinde çocukların bu keyifli anlarına eşlik ettiler.

Başkan Selvitopu, merkezin açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü vurgulayarak, sadece Karabağlar değil diğer ilçelerdeki okullarımızdan hatta Egeden yoğun ilgi olduğunu kaydetti.

Randevu sistemiyle çalışan Nasreddin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezini ziyaret etmek kişi ya da gruplar, “https://nasreddinhocackbm.karabaglar.bel.tr/tr” internet ve “nasreddinhocackbm@karabağlar.bel.tr” mail adresine başvurabiliyor.



  • Cumartesi 25.4 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false