İdeal kiloya ulaşmak çok kolay

İdeal kiloya ulaşmak çok kolay

Dünya Sağlık Örgütü raporunda Türkiye, dünya obezite sıralamasında ilk 5  içinde yer alıyor. Sağlıksız, düzensiz beslenme ve hareketsiz yaşamın büyük katkısıyla ortaya çıkan aşırı kilo ise bir çok hastalığın sebebi haline geliyor.


Günümüzde  insanların düzenli beslenme alışkanlığı kazanması ve kilolarını kontrol altına alabilmesi çok da zor değil. Uzman diyetisyen eşliğinde günlük yediklerinizi kayıt altına alarak alacağınız kalori miktarını öğrenebilmek, günün sonunda alınan protein, karbonhidrat ve yağ miktarını hesaplamak diyetin başarılı sonuca ulaşmasını sağlıyor.


Bugüne kadar ideal kilonuza ulaşmak için yanlış birçok girişimde bulunmuş olabilirsiniz. Artık kısa sürede vazgeçilen, etkisini göremediğiniz için hayal kırıklığına uğratan yöntemlere son. Diyete başladığınız ilk günden itibaren kontrollü ve uzman diyetisyen desteği ile başarılı sonuca ulaşabilmenizin en kolay yöntemi Diyetkolik uygulamasını indirmek olacaktır. Diyetkolik ile gün içinde yediğiniz yiyecekleri kayıt altına alabilir, aldığınız kalorileri hesaplayabilirsiniz. Bu sayede uygulama üstünden diyetisyeninizi seçebilir ve diyet programınızı birlikte oluşturabilirsiniz.


Uygulama IOS ve Android sistemli tüm mobil cihazlarla uyumlu olarak çalışabildiğinden istediğiniz anda kolaylıkla kullanabilirsiniz. Uygulama içinde sadece kalori hesabı değil, alınan kalorilerin hangi yöntemler ile yakılacağının miktarlarını hesaplayabilirsiniz.


Yoğun iş temponuz içinde bir çok insan yemek saatlerini ya da aynı şekilde insan sağlığında önemli etken olan su içmeyi unutabiliyor. Diyetkolik uygulaması size öğün saatlerinizi, ilaç saatlerinizi ve su içmeyi unuttuğunuzdda su içmenizi hatırlatan bir yapıya da sahip.


Düzenli ve kontrollü yapılan diyet ile kısa sürede olumlu etkileri görmeye başlayabileceğiniz gibi bu sonuçları uygulamanın rapor ekranında da görebilirsiniz. Uygulamayı kullanmaya başladığınızda ölçü girişi yapıldığı takdirde diyetinizdeki ilerlemenin sonucunu diyetisyenler tarafından da görülmesini sağlayabilir ve birlikte yorumlayarak diyet programınıza yön verebilirsiniz.


Uygulama bünyesinde bir çok özellik ücretsiz olarak size sunuluyor. İstediğiniz zaman dakikalar içinde diyetisyeninizi seçerek hizmet almaya başlayabilirsiniz. Bütçenize uygun paketlerle standart paket ve diyetisyen paketi ile düzenli bir diyet planına ve sağlıklı bir yaşama başlamanız hiç zor değil. Diyetkolik Türkiye’nin en çok kullanılan diyet platformu özelliğini taşıyor.



  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli