Huzurevinde yeni yıla renkli karşılama

Huzurevinde yeni yıla renkli karşılama

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde yeni yıl renkli bir geceyle karşılandı. Geceye katılan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, huzurevi sakinlerinin eğlencesine hem oynayarak, hem de şarkı söyleyerek eşlik etti.

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde kalanlar 2020 yılını çok renkli bir geceyle karşıladı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, hayırsever Altınmakas ailesi, 2440 Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü Dönem Başkanı Tuğrul Havuçoğlu ile üyeler de yeni yıl kutlamasına katılarak, huzurevi sakinlerinin eğlencesine ortak oldular.

Gecede konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, böyle bir gecede huzurevi sakinleri ile olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Erdem, “Yeni yıla sizinle erken merhaba diyoruz.  Sizinle birlikte olmak, bize mutluluk veriyor. Umarım burada size verdiğimiz hizmetlerden memnun kalıyorsunuz. Bazı eksikliklerimiz olabilir, bunları siz söyleyin biz yapalım, tamamlayalım. Hep beraber mutlu olalım. Daha nice yeni yılları birlikte karşılayalım. İnşallah 2020 yılı hepimize sağlık, mutluluk, huzur, bolluk ve bereket getirir” diye konuştu,

2440 Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü Dönem Başkanı Tuğrul Havuçoğlu da kulüp üyeleri olarak yeni yılı huzurevinde karşılamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Havuçoğlu, “2020 yılı hepinize sağlıklı mutluluk getirsin” dedi.

Huzurevi sakinleri, kendileri için hazırlanan özel gecede fasıl grubunun müziğiyle keyifli saatler geçirdi. Hareketli parçalarda pist adeta doldu taştı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ile 2440 Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü üyeleri de huzurevi sakinlerine eşlik etti. Eğlenceli geçen gecede Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem bir de sürpriz yaptı. Mikrofonu eline alan Başkan Erdem huzurevi sakinleri için “Benzemez kimse sana” isimli parçayı söyledi. Huzurevi sakinleri kendilerine özel şarkı söyleyen Başkan Turgay Erdem’i uzun süre alkışladılar.

Gecede hediye çekilişleri yapıldı ve huzurevi sakinlerine sürpriz hediyeler verildi.



  • Salı 29.1 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 27 ° / 16.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı