Erdoğan'dan İmamoğlu'na kültür merkezi yanıtı

Erdoğan

Sancaktepe'deki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Erdoğan, 'CHP adayı çıkmış diyor ki 'İstanbul'da kültür merkezi yok'. Aday tanıtım toplantısını nerede yaptınız? H

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sancaktepe'de halka hitap ediyor.

AK Parti'nin Sancaktepe Belediye Başkan adayı Şeyma Döğücü'ye destek isteyen Erdoğan, "Hanım kardeşlerime büyük iş düşüyor. Evleri tek tek dolaşmaya var mıyız?" diye sordu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "CHP adayı çıkmış diyor ki 'İstanbul'da kültür merkezi yok'. Aday tanıtım toplantısını nerede yaptınız? Haliç Kongre Merkezi'nde. Bir tane kongre merkeziniz olsaydı gider orada yapardınız. Demek ki sizde yok. Karşımda Recep Tayyip Erdoğan kongre merkezi var. Bay Kemal bunları bilmez, ama gönderdiği belediye başkanları hiç bilmez" diye konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, "Zaten onun yalancılığı yargıyla müsecceldir" dedi.

'SAĞLIKLI BİR HAYAT İÇİN AK PARTİ'

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

— CHP demek, çöp, çukur, çamur demektir. Şimdi buna İzmir adayımız güzel bir şey daha ilave etmiş, çarpık yapılaşma; yani dört 'Ç'.

— Şimdi Anadolu Yakası'nın en büyük şehir hastanesini kuruyoruz. 3 bin yataklı şehir hastanesini Sancaktepe'ye kuruyoruz. Sağlıklı bir hayat için AK Parti.



  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 26.1 ° / 12.6 ° Güneşli