En Kaliteli Shounen Hunter x Hunter

En Kaliteli Shounen Hunter x Hunter

En güçlü ve kaliteli shonen olarak kabul gören Hunter x hunter, çok özel hikayesi ve sayısız karakteriyle, Anime severlerin en çok beğendiği efsanevi bir seridir.

Yoşihiro Togaşi adı, Anime seven herkes tarafından yakından biliniyor. Manga çizerlerine verilen isim olan mangaka, Japonya’ da çizim sanatının en yeteneklerinin buluştuğu bir alanı oluşturur. Mangalar, eşsiz öyküleri, etkileşimleri çok güçlü karakterleriyle, hem çizim ve hem de edebi açıdan sanat olarak kabul görür. Birde bunun anime olarak izleyicilere ulaştırılması, 3. Bir sanatın daha işin içine girmesine neden olur. Hal böyle olunca da, kalitesi iş hemen hiç çıkmıyor. Bunun yanında izleyicinin beğenmediği işler nadir de olsa çıkabiliyor. Ancak bir de tam tersi durum var ki, Hunter x Hunter tam olarak bu guruba giriyor. En güçlü ve kaliteli shonen olarak kabul gören Hunter x hunter, çok özel hikayesi ve sayısız karakteriyle, Anime severlerin en çok beğendiği efsanevi bir seridir. Hunter x Hunter izle linkiyle, yayınlanmış 2 ayrı versiyonuna ulaşabileceğiniz web sitemiz, ülkemizin en önemli anime arşivlerinden birini beğeninize sunuyor.

 

Shonenlerin En Kalitelisi

 

Çizer Togaşi, anime sektörüne ve sanatın pek çok yeni şey katmış, kuşkusuz bu alanda ki en usta isimlerden biridir. Shonen olarak bilinen çok karakterli yapıda ki anime serilerinin keşfedicisi olmamakla birlikte, bu gruptaki animelerin kurallarını yeniden yazan ve etkili bir araç haline getiren de kendisidir. Hunter x Hunter bu konuya en iyi örneklerden biridir. Öyküsünde çeşitli ana kahramanların bulunması, öyküye başlanılan yerden, bambaşka öykülere ulaşılması ve sayısız karakterin derinlemesine incelenmesi söz konusudur. Gizemli bir dünyada yaşadığından habersiz, iyi ve saf bir çocuk olan Gon 12 yaşındadır. Tek amacı babasını tekrar görebilmektir. Bir Hunter olduğunu bildiği babasının hakkında, fazla bir şey de bilmiyordur. Onu bulmak için kendiside bir Hunter olacaktır. Bu basit gibi görünen senaryonun, ustalıkla işlenmiş çok geniş bir edebi değeri bulunuyor. En çok beğenilen anime serilerinden Hunter x Hunter’ ın 1999 yılından başlayan ve 62 bölümden oluşan ve ayrıca 2011 yılında başlayıp 149 bölümden oluşan 2 ayrı serisi bulunuyor. Anime izle linkiyle ulaşabileceğiniz web sitemizde, serinin tüm bölümlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 



  • Cumartesi 25.4 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false