Doğal yöntemlerle üretilen domates salçası

Doğal yöntemlerle üretilen domates salçası

1974 yılında domates salçası üretimi ile sektörde yerini alan Fide Konserve, doğal yöntemlerle üretilen domateslerin lezzetli salçasını sofralarla buluşturuyor.

46 yıldır gıda sektörünün öncülüğünü yapmakta olan Fide Konserve, uzmanlaştığı domates salçası ile sofralara lezzet katmaya devam ediyor.

İlk üretimine Çanakkale’de başlayarak günümüzde üretimine 12.000 metrekare alanda Susurluk’ta bulunan modern üretim tesislerinde faaliyetlerine devam etmektedir. Her yıl 130.000 ton ürün işleme kapasitesi ile yurt içi ve yurt dışı pazarı olmak üzere dünyanın birçok noktasında Fide ürünleri tercih ediliyor.

Konserve üretiminde geniş ürün yelpazesi bulunan firma modern üretim tesislerinde, son teknoloji makinelerle domates salçasının yanı sıra çok sayıda çeşitli sebze ve meyvelerin de konservesini üreterek yenilikçilik anlayışıyla sektördeki liderlik konumunu korumaya devam ediyor. Tesislerinde domates salçası, ton balığı, közlenmiş biber, közlenmiş patlıcan, sebze ürünleri, meyve ürünleri, hazır yemekler, domates sos ve doğranmış domates, hazır yemekler ve daha çok sayıda konserve ürünler üreterek yurt dışında 67 ülkeye ihracat yapmaktadır.

Merkez ofisi İstanbul’da yer alan Fide, yurt içi ve yurt dışında birçok zincir marketler için üretim yapmakta ve ISO, HACCP, BRC sertifikalarına da sahiptir. Online satış sitesi ile yurt içinde, üretimden direkt tüketiciye ulaşmakta olan Fide’nin internet sitesinde farklı miktar ve boyutlarda her ürünü müşterilerine sunuyor.

Online satış sitesinde sebze ve meyve ürünlerinin yanı sıra beslenme uzmanları tarafından önerilen, sağlık açısından oldukça faydalı, protein ve omega-3 bakımından oldukça zengin olan ton balığı konservesi ürünlerinin de satışını yapan Fide, dünya çapında Dolphin Safe Sertifikasına sahip ton balığı tedarikçilerinden temin ederek 100 katkısız ve doğal olarak üretmektedir. Fide ton balığı konservesi bütün dilim şeklinde uluslararası standartlarda, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yüksek titizlik ile üretilerek müşterilerinin sofralarına lezzet katmaktadır.  



  • Salı 29.1 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 27 ° / 16.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı