CHP Bursada hüzünlü bayramlaşma

CHP Bursada hüzünlü bayramlaşma

CHP Bursa İl Başkanlığının bayramlaşma programı, gelenekselleştiği üzere Bayramın ikinci günü Kültürpark Özgende çok yoğun katılımla gerçekleşti. Bayramlaşma töreninde 22 ve 23ncü Dönem CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirelin vefatının hüznü yaşandı.

BURSA (İGFA) - CHP Bursa İl Başkanlığının bayramlaşma programında hüzün yaşandı. Tüm konuşmacılar geçmiş dönem Bursa Milletvekil Kemal Demireli saygı ve sevgi ile anarken, programa konuk olan İYİ Parti Meclis Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu da Balattaki demiryolu ana istasyonuna Kemal Demirelin adının verilmesini önerdi.

Bayramlaşmaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Yüksel Özkan ile Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ilçe başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş, Gençlik Kolları ve partililer katıldı. İYİ Parti Meclis Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da CHPnin bayramlaşma töreninde hazır bulundu.

KARACA: 'KEMAL DEMİREL, BURSADAKİ 1 NUMARALI ÜYEMİZDİ'

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, uzun bir pandemi döneminden sonraki ilk bayramlaşmada buluştuklarını hatırlatarak, ömrünü CHP saflarında çalışmaya adamış Kemal Demirel,i kaybetmenin acısını yaşadıklarını ifade etti. Bursaya geldiği günden buyana Demireli tanığının altını çizen Karaca, 'Hiçbir zaman CHP çizgisinden ayrılmadı. 1992 yılında Altıparmaktaki il binamızı tutmuştuk. Kemal Demirel üye defterlerini getirdi, kırmızı kaplı. Üniversite öğrencisiydim o zaman, senin yazın güzeldir dedi, üyeleri yazalım. CHP açıldıktan sonra Bursadaki 1 numaralı üyemizdi, onu üye defterine 1 numaralı üyemiz olarak ben yazmıştım. Tüm camiamıza başsağlığı diliyorum' diye konuştu.

İYİ Parti Meclis Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu konuşmasında Kemal Demireli saygıyla anarak, 'O Bursaya nüfuz etmiş bir siyasetçiydi. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarıma teklifim şudur. Allah bize iktidar nasip ederse, Balattaki demiryolu ana istasyonuna Kemal Demirel adını verelim ve Kemal Demirelin hatırasını böyle yaşatalım' dedi.



  • Cumartesi 25.4 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false