Buz Lazer Epilasyon artık Bursa'da Merkezleri | Fiyatları

Buz Lazer Epilasyon artık Bursa

Lazer epilasyon konforunu üst seviyeye taşıyan Buz Lazer Platinum Bursa’da Op.Dr.Ali Tufan Soydan Kliniğinde kullanılmaya başlandı.

2008 yılında ABD’de lazer tedavileri hakkında çalışmalar yapmış olan Op.Dr.Ali Tufan Soydan, kliniğinde daha etkili ve daha konforlu lazer epilasyon hizmeti sunmayı amaçladığını ve bu nedenle tercihinin Buz Lazer Platinum olduğunu belirtiyor.

Tüm dünyada yoğun olarak kullanılan Buz Lazer Platinum ülkemizde seçkin klinikler tarafından tercih edilmekte ve şimdi ilk Bursa Buz Lazer Platinum Kliniği de bu seçkin kullanıcılar arasındaki yerini aldı.

Buz Lazer Platinum dünyanın ilk ve tek 3 dalga boylu lazer epilasyon cihazı. Dünyanın önde gelen lazer firmalarından Alma Lasers tarafından yaklaşık 10 yıl süren klinik çalışmalar sonucu geliştirilmiş. Cihazda kullanılan tüm teknolojiler patentli. Soprano Ice Platinum adı altında üretilen cihaz ülkemizde Buz Lazer Platinum olarak lanse ediliyor. Buz Lazer marka tescili distribütör firmaya ait. Buz Lazer Platinum cihazının en önemli özelliği ağrısız olması. Uygulama adeta masaj konforunda gerçekleşiyor. Cilt üzerinde hareket ettirilen başlık, kılları kademeli olarak ısıttığından ağrı hissedilmiyor. Cilde temas ettiğinde buz gibi olan safir başlık, epilasyon esnasında cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Cilt serinliyor, ağrı hissedilmiyor ve yanık gibi yan etki riski ortadan kalkıyor. Tüm bu avantajlar, Buz Lazer Platinum ile epilasyonu son derece keyifli bir hale getiriyor. Buz Lazer Platinum erkekler tarafından da ağrısız olması nedeniyle tercih ediliyor.



Buz Lazer Platinum Bronz Tende de Uygulanıyor

Buz lazer Platinum 3 dalga boyuna sahip olduğu için tüm cilt tiplerinde ve hatta bronz tende de uygulanabiliyor. Yaz aylarında lazer epilasyon yapılmaz efsanesini bitiren cihaz bu yönüyle de Bursalılar için büyük avantaj. Uygulamadan 1 hafta önce güneşe çıkmamış olmak yeterli. Lazer epilasyon seansından 1 hafta sonra da güneşe çıkılabiliyor. Tedavi başlığının cilt üzerinde ütü yapar gibi hareket ettirildiği bir teknik kullanılıyor ve bu uygulama tekniği de patentli. Bu sayede kıllar yavaş yavaş kademeli olarak ısıtılıyor ve daha yüksek enerji seviyeleri kullanarak ince kılların epilasyonu sağlanıyor. Bu kademeli ısıtma tekniği özellikle koyu tenli kişilerde ve ince kıllarda güvenle uygulama yapılmasına olanak tanıyor. Büyük tedavi başlığı sayesinde lazer epilasyon seansları da oldukça kısa sürüyor. Yoğun iş temposundaki kişiler için bu oldukça avantajlı. Öğle tatili esnasında lazer epilasyon yaptırıp işe geri dönmek mümkün oluyor.

Buz Lazer Platinum cihazının sonuçları etkili ve kalıcı. FDA onayına sahip cihaz hakkında çok sayıda klinik çalışma mevcut. Cihaz bu denli etkili ve avantajlı olunca taklitleri de ortaya çıkmış durumda. Çin malı hiçbir güvenlik kaydı olmayan bu cihazlara özellikle dikkat etmek gerekiyor. Her Buz Lazer denilen cihazın orijinal Buz Lazer olup olmadığını araştırmakta fayda var.

Bursa Buz Lazer Epilasyon Fiyatları

Bursa’da bir ilk olan Buz Lazer Platinum hakkında fiyat ve detaylı bilgilere Op.Dr.Ali Tufan Soydan Kliniğini 0224 242 00 57 - 0533 593 18 03 nolu numaralardan arayarak alabilirsiniz.



  • Cuma 29 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.4 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false