Bursa Lazer Epilasyon Uygulamaları & Fiyatları

Bursa Lazer Epilasyon Uygulamaları & Fiyatları

Lazer teknolojisi ile ciltte yer alan istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmayı sağlar. Kolaylıklarının yanı sıra cilde zararı da olabileceğinden işinde uzman kişiler tarafından ve uygun koşullarda yapılmalıdır.

Lazer epilasyon uygulaması genellikle kadınlar tarafından yaptırılan ve büyük kolaylık sağlayan bir bakım yöntemidir. İstenmeyen tüylere uygulanan lazer ışığı düz bir demet şeklinde yayılır. Bu yayılma ile cilde nokta atışları yapılır. Lazer ışını tüylere rengini veren melonin tarafından emilerek kıl köküne ulaşır. Kıl kökünde çevresindeki cilt dokusuna zarar vermeden kıl kökünü tahrip eder.

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanabilir?

Epilasyonun yeni ve en etkili yöntemi olan lazer epilasyon 12 yaşından büyük olan ve kıl yapısı uygun her kişiye uygulanır. Derma Clinic Bursa lazer epilasyon uygulamalarında kullanılan tüm cihazlar orijinal olmakla birlikte tüm işlemler hijyen ve büyük titizlik içerisinde yapılmaktadır. Bu uygulamada dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır.

Bunları;

  1. Lazer epilasyon yapılacak cihazın ilgili FDA onayının olması,
  2. Uygulamayı yapan kişinin konusunda deneyimli ve eğitimli olması,
  3. Güvenilir bir güzellik merkezi ya da hastane olması,
  4. Uzman cilt doktorunun mekanda çalışması,
  5. Cildin yapısına uygun derecede makine ayarlarının doğru yapılması şeklinde sıralayabiliriz.

Bursa lazer epilasyon konusunda ise karşımıza birçok farklı salon ve hastane çıkabilir. Bu konuda ilk etapta daha önce bu uygulamayı yaptırmış kişilerden fikir almak gereklidir. Güvenilir, streil ve konusunda uzman kişiler tarafından yapılması gereken bir uygulamadır. Yanlış ya da eksik bir lazer ayarı durumunda geri dönülmez şekilde cilde zarar verilebilir.

Lazer Epilasyon Kimlerde Yapılamaz?

Lazer epilasyon aynı zamanda ışın içerikli özel bir uygulamadır. Bu nedenle bazı kişilere yapılması zararlı olabilir. Hamile bayanlara, tüy rengi beyaz olanlara, sedef hastalarına, sivilce ilacı kullananlara, ayva tüyü olanlara ve kalp pili olanlara lazer epilasyon uygulaması yapılmamalıdır. Kesin bir bilgi için ise kişinin uzman bir cilt doktoruna başvurması ve onayı halinde lazer epilasyon yaptırması gereklidir.

Lazer Epilasyon Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Lazer epilasyon uygulaması en az 3 ay güneş ışınlarından korunmak gereklidir. Aynı zamanda epilasyon uygulaması yapılan bölge mutlaka nemli tutulmalıdır. İlk 24 saat ise kesinlikle su değdirilmemelidir.

Bursa lazer epilasyon fiyatları ve uygulama teknikleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek için dermaclinic.com.tr web adresini ziyaret ederek iletişim sağlayabilirsiniz.



  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli