'Bu dizide Messi olmayı seçtim'

GQ Men Of The Year 2018’de Yılın Uluslararası Star’ı seçilen, La Casa de Papel’in Berlin’i Pedro Alonso, dizide Berlin rolüne hazırlanırken seçtiği yolu Ronaldo ve Messi benzetmesi üzerinden açıklayarak, “Ben bu dizide Messi olmayı

Türkiye’den önemli sayıda hayran kitlesi edinen Netflix'in İspanyol dizisi La Casa de Papel'de Berlin karakterini canlandıran Pedro Alonso, GQ Men Of The Year 2018’de Yılın Uluslararası Star’ı seçildi.

47 yaşındaki İspanyol oyuncu, GQ Türkiye’ye verdiği röportajda, Berlin karakterini nasıl yarattığını anlattı.

Ünlü oyuncu, Berlin karakterini canlandırırken seçtiği yolu, Ronaldo ve Messi benzetmesi üzerinden açıkladı:

“Berlin’i oynamanın iki yolu olduğunu düşündüm. Biri son derece pratik ve açık, diğer yol ise oldukça öngörülemeyen ve risk almayı gerektiren bir yoldu. İkinci seçenek bana daha heyecanlı ve zorlayıcı geldi. Bu yolda giderek her çekimin birbirinden farklı olması için uğraştım. Bu iki stili Ronaldo ve Messi’ye benzetiyorum. Cristiano Ronaldo hedef belirler, oraya doğru gider ve istediğini elde eder. Messi ise ‘Ne yapacağımı ben de bilmiyorum’ der, gerçekten kendisi bile bilmiyordur, ama sonunda hedefe ulaşır. Bu çok daha büyülüdür. Ben bu dizide Messi olmayı seçtim."



  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false
  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 26.1 ° / 12.6 ° Güneşli