Asgaride ikinci toplantı yarın yapılacak

Asgaride ikinci toplantı yarın yapılacak

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2022de geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamındaki ikinci toplantısını yarın ekonomi gündemiyle Türk-İşin ev sahipliğinde yapacak.

ANKARA (İGFA) - İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, kritik ikinci toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Saat 14.00'te Türk-İş'in ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder başkanlık edecek. Toplantıda işveren heyetini Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), işçi heyetini ise Türk-İş temsil edecek.

Ekonomideki gelişmelerin konuşulacağı toplantıda, Hazine ve Maliye ile Ticaret bakanlıkları temsilcileri ekonomik veri ve raporları paylaşacak.

 



  • Çarşamba 28.5 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Perşembe 27 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 24 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı